Menu
Volop goed Ajax-nieuws onder de zon

Volop goed Ajax-nieuws onder de zon

Een lente-achtig zonnetje én de ontwikkelingen uit het voorbije weekeinde ontlokten letterlijk een lach bij de Ajacieden tijdens de maandagse uitlooptraining. Opvallende trainingsvormen plus de langverwachte rentree-op-gras van Kolbeinn Sigthórsson waren de andere goed nieuwselementen, daags na de 3-0 overwinning op RKC Waalwijk.

Basketballende Ajacieden, frisbeeënde spelers plus 'gewoon' trainende selectiespelers op een bijveld van de Toekomst. Het was bepaald geen doorsnee werkdag op het trainingscomplex van Ajax. Jumpshotjes richting basketbalring, driepunters en korte luchtreizen richting uit koers geraakte frisbees; alle ingrediënten waren present voor een luchtige oefensessie, daags na het competitieduel.

Zondag steeg Ajax met stip naar de tweede plek op de ranglijst in de Eredivisie. Het goede nieuws stemde de selectie van Frank de Boer ook maandag nog tevreden. Maar het écht goede nieuws van deze dag werd belichaamd door Kolbeinn Sigthórsson. De IJslandse spits maakte zijn langverwachte rentree op het veld na vijf maanden blessureleed. Onder begeleiding van fysiotherapeut Pim van Dord werkte de aanvaller een, op het oog, zorgeloze individuele training af.

Houd de website en Ajax TV in de gaten voor een exclusief interview met Kolbeinn Sigthórsson.

Tekst en foto's: Ajax.nl

Jumpshot van Christian Eriksen op het speciaal geprepareerde veld van de Toekomst. Jumpshot van Christian Eriksen op het speciaal geprepareerde veld van de Toekomst.
Siem de Jong en Jan Vertonghen testen de frisbee. Siem de Jong en Jan Vertonghen testen de frisbee.
Het beste nieuws van deze maandag: de rentree van Kolbeinn Sigthórsson. Het beste nieuws van deze maandag: de rentree van Kolbeinn Sigthórsson.
Lorenzo Ebecilio (links) en Ricardo van Rhijn in een fel duel 'om de frisbee'. Lorenzo Ebecilio (links) en Ricardo van Rhijn in een fel duel 'om de frisbee'.
Ook Jan Vertonghen koos maandag vaker dan normaal het luchtruim. Ook Jan Vertonghen koos maandag vaker dan normaal het luchtruim.