Menu

Schrijf je in voor de Ajax SMS Quiz en win CL-kaarten

De internetredactie introduceert het laatste spel in de rubriek Games. De Ajax SMS Quiz. Ben jij een echte Ajax-kenner en denk je veel over de club te weten... Doe dan mee en win kaartjes voor Ajax - Rosenborg en Ajax - Inter!

Met de Ajax SMS Quiz wordt je kennis over Ajax getest. Beantwoord zoveel mogelijk vragen goed en verdien daarmee punten. Je krijgt twee vragen per week via sms toegestuurd. De vraag beantwoord je door een sms terug te sturen.

Na de wedstrijd Ajax - Rosenborg op 22 oktober start de SMS Quiz officieel. Iedereen kan zich nu al inschrijven. De redactie geeft twintig kaarten weg. Voor de wedstrijd Ajax - Rosenborg tien kaarten en nog eens tien kaarten voor de thuiswedstrijd tegen Internazionale. Elke tweehonderdste fan die zich inschrijft, krijgt 2 kaarten voor een van deze wedstrijden.

Hoe schrijf ik me in?
Stel een sms op met het bericht: AJAX QUIZ AAN
Stuur dit bericht naar nummer 4222
Je ontvangt automatisch een bericht met bevestiging dat je bent aangemeld en dus meespeelt.

Lees meer>>


NB:De prijswinnaars worden persoonlijk door Ajax benaderd over de ontvangst van de kaarten! Wij vragen u vriendelijk niet met Ajax te bellen of te mailen. De club neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.